Bra att veta

Toaletter

Wc toaletter med en handikapp wc finns i gaveln av serveringen.

Lite regler
Med hänvisning till lagar och föreskrifter som vi måste följa vid anordnande av event så finns lite regler som behöver tas hänsyn till bland annat att;

Inga vassa föremål exempelvis paraplyer mm får ej tas med in på området. 

Ingen egen medhavd mat eller dryck är tillåtet att tas med in på området. Alkoholhaltiga drycker får heller ej medtagas ut från serveringsområdet/områdena.

Vid evenemang där alla åldrar är tillåtna så kan du uppmanas visa legitimation samt att alkoholtest kan komma att göras för insläpp. Ålder upp till 12 år i målsmans sällskap, det kan förekomma andra regler som anges för respektive evenemang. Legitimationskontroll kan uppmanas att visas vid evenemang.

Då väskförbud råder vid större evenemang och vilka villkor som gäller informeras för respektive evenemang.

Parkeringen är i anslutning till området och är av grus och gräs. Under evenemang gäller parkering endast för inbetalande besökare!

Sist men inte minst så önskar vi dig en trevlig stund och en fin upplevelse av ditt besök hos oss!Området

Området är asfalterat och tillgängligt för funktionshindrade. Till uteterassen finns en ramp som gör det möjligt att se och uppleva den vackra utsikten lite mer!

Aktiviteter

I dagsläget har vi eltraktorer för de mindre barnen. Du köper en polett i serveringen. Körtid per pollett är ungefär 4 minuter. 

Serveringen

Vi serverar mat och dryck, fika, våfflor, kaffe/the, öl, vin, cider läsk och glass.